Vișine fără sâmburi

Vişinele (Prunus cerasus L.) au fost dintotdeauna căutate atât pentru gustul lor, cât şi pentru beneficiile substanţelor nutritive conținute. O combinaţie de dulce acrişor, vişinele au mari beneficii pentru sănătate. Vișinele sunt pline de antioxidanți, în special de antocianine, acele fitochimicale responsabile cu pigmentarea în culoarea roșie. În plus, antocianinele au un bun efect antiinflamator, încurajând circulația sângelui și contribuind la echilibrarea sistemului nervos. Vișinele oferă și o doză sănătoasă de Vitamină C, esențială în întărirea sistemului imunitar.

Din când în când, mănâncă 10 sau 20 de vișine imediat după masa de seară și înainte să te duci la culcare și vei putea remarca o îmbunătățire a calitatii somnului. Poți alterna cu un pahar din suc de vișine. Secretul stă în melatonină, un hormon care te ajută să ai un somn odihnitor, descoperit de cercetători în vișine.

Conținutul de fibre din aceste mici fructe te ajută să combați problemele digestive. Ele au și un efect laxativ, benefic în tratarea constipației ușoare. Totodată, vișinele te scăpa de toxinele din corp și ajută la eliminarea acidului uric din sânge. Dacă ai diabet sau prezinți o aciditate crescută a sucului gastric nu este indicat să consumi vișine sau suc de vișine.

Grădina Pădurii îți oferă Vișine fără sâmburi congelate – Ambalaj 500g.