Descriere
Detalii:
– Ingrediente: ghebe de miere deshidratate
– A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa desigilare, recomandam pastrarea in congelator
– Rehidratarea ciupercilor: Inainte de utilizare clatiti bine ciupercile sub jet de apa pentru a indeparta eventuale impuritati. Inainte de gatire, ghebele trebuie sa fiarba in apa cu sare timp de aproximativ 20 de minute, dupa care se scurg iar apa in care au fiert se arunca.
– Produs romanesc
– Categoria A
– Ingrediente: ghebe de miere deshidratate
– A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa desigilare, recomandam pastrarea in congelator
– Rehidratarea ciupercilor: Inainte de utilizare clatiti bine ciupercile sub jet de apa pentru a indeparta eventuale impuritati. Inainte de gatire, ghebele trebuie sa fiarba in apa cu sare timp de aproximativ 20 de minute, dupa care se scurg iar apa in care au fiert se arunca.
– Produs romanesc
– Categoria A
Valori nutritionale medii (la 100g produs):
– Valoare energetica = 147 kJ / 17 kcal
– Grasimi = 0.65g, din care acizi grasi saturati = 0g
– Glucide = 8g, din care zaharuri = 0g
– Fibre = 50g
– Proteine = 22g
– Sare = 0g
– Valoare energetica = 147 kJ / 17 kcal
– Grasimi = 0.65g, din care acizi grasi saturati = 0g
– Glucide = 8g, din care zaharuri = 0g
– Fibre = 50g
– Proteine = 22g
– Sare = 0g
Opinii
Nu exista inca recenzii.