fbpx Skip to content
LIVRARE PRODUSE
Livrarea produselor comandate online la WWW.GRADINAPADURII.RO se face prin (curierat rapid).
PROCESARE COMANDA
Procesarea unei comenzi poate sa dureze pana la 72 ore din momentul plasarii acesteia. S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula orice comanda daca, din motive obiective, aceasta nu se poate livra.
LIVRARE COMANDA
Produsele vor fi livrate in termen de 48-72 ore de la validarea comenzii. Livrarea se face la adresa de livrare indicata de client in comanda online.
TERMEN DE LIVRARE
Livrarea se realizeaza in 2 zile lucratoare din momentul validarii si confirmarii pe email a comenzii de catre unul dintre operatorii nostri. In cazul in care produsul nu se afla pe stoc, S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare. Datorita faptului ca mai multi clienti pot sa comande in acelasi timp acelasi produs, este posibil ca stocurile disponibile sa devina insuficiente in anumite cazuri. Comenzile care contin produse congelate au un regim termic special de transport si astfel, livrarile nu se fac zilnic. Odata confirmata comanda CUMPARATORUL va fi contactat pentru a se stabili si confirma detaliile livrarii. Important! Dacă suspectați că bunurile au suferit deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați în termen de 1 zi de la livrarea acestora, la adresa de e-mail contact@gradinapadurii.ro sau pe whatsapp la numarul de telefon 0722555008 , atașând poze atât cu coletul cât și cu produsul deteriorat.

Nota: Atunci cand plata se face prin ordin de plata, comanda va fi livrata in momentul confirmarii platii de catre banca companiei S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L. Doar in momentul intrarii sumelor datorate in conturile S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L., se vor activa procedurile de livrare.

COSTURI DE LIVRARE
-Costul de transport este afisat in cadrul paginii de finalizare comanda. Pentru localitatile care nu sunt incluse in aceasta lista, aria de acoperire a curierului se va plati taxa de kilometri parcursi extra, respectiv 5 RON+TVA / km parcurs.
DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de catre S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L. de la respectivul client. Atata timp cat S.C. ROMTRANSILVAN LOGISTIC S.R.L. nu a incasat vreo suma de la clienti, nu datoreaza nimic acestora.

Plata produselor comandate pe WWW.GRADINAPADURII.RO se realizeaza in RON (la valoarea efectuarii comenzii).

Note:
1. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg prin cumpararea din magazinul online WWW.GRADINAPADURII.RO. Termenii si Conditiile de utilizare respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor.
2. Produsele comandate se livreaza in toata tara.
3. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului, plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
4. In cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la alta adresa decat adresa de facturare, va trebui sa precizati acest lucru in formularul de comanda si la pasul urmator veti fi rugat sa introduceti adresa de livrare.
5. La livrare, produsele vor fi insotite de factura in original si de certificatul de garantie (daca este cazul). Aceste documente le veti gasi in colet.
6. Sambata si duminica nu se expediaza comenzi.