fbpx Skip to content

DESPRE NOI

Atunci când duceți acasă ciupercile noastre din Grădina Pădurii, de fapt duceți un strop din pasiunea și atenția cu care au fost culese și sortate!

Misiune

La Grădina Pădurii avem ca misiune principală îmbunătățirea calității vieții prin oferirea unor alternative alimentare sănătoase, alături de colaboratori responabili, profesioniști și implicați.

Viziune

Ne dorim ca în viitor să cucerim noi piețe prin care să oferim clienților noștri calitatea care ne recomandă. Investiția în oameni va continua să ocupe o poziție importantă în strategia noastră de dezvoltare.

Valori

Principalele valori aflate la baza îndeplinirii activității noastre profesionale sunt calitatea, promptitudinea, vigilența, inovația, munca în echipă, dedicarea și promovarea alimentelor nutritive și naturale.

banner experienta

Experiența

Gradina Padurii este una dintre cele mai mari companii din Romania din domeniul comercializarii ciupercilor. Cu peste 20 de ani de experienta in achizitionarea, prelucrarea, sortarea si distributia acestora, suntem recunoscuti ca distribuitor important in domeniu datorita calitatii oferite.

Compania noastra isi desfasoara activitatea din anul 1994. Alaturi de ciuperci proaspete, congelate, deshidratate sau in borcan comercializam fructe de padure, urzica, leurda, fructe uscate (miez de nuca si nuca in coaja). Culegatori din multe zone ale tarii lucreaza impreuna de peste 30 de ani si sunt instruiti in fiecare sezon pentru a sti ce anume sa recolteze.

Tipurile de ciuperci pe care le achizitionam si colectam fac parte din urmatoarele specii de flora spontana: hribi, galbiori, trambita piticului, craita si ghebe. Produsele sunt verificate cu atentie, bucata cu bucata, neexistand absolut niciun risc de contaminare cu ciuperci necomestibile sau spori care sa reprezinte un pericol pentru consum.

banner experienta
banner calitate

Expertiza

Cu o experienta de peste 20 de ani, Gradina Padurii se face remarcata pe piata de desfacere a ciupercilor ca fiind un producator responsabil, preocupat in mod continuu de calitate, cu respectarea celor mai exigente
norme si standarde de productie. In tara, produsele noastre pot fi gasite pe rafturile marilor hipermarketuri.

Gradina Padurii indeplineste cerintele legislative comunitare. Astfel, suntem prezenti cu produse pe multe piete europene. Calitatea si gustul ciupercilor noastre ne recomanda, fiind apreciate de mari chefi din tara si
din afara tarii. Am dobandit increderea clientilor nostri, fiind recunoscuti pentru promptitudinea in livrare si pentru exigenta cu care controlam calitatea ciupercilor colectate.

Compania noastra are documentate, implementate si mentinute:

SISTEM DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTULUI

galbiori proaspeti 400g

Calitate

Calitatea deosebita a produselor noastre rezulta in urma unui proces atent supravegheat. Acest proces incepe cu primele persoane care iau contact cu ciupercile. Ochii vigilenti ai culegatorilor experimentati aleg intotdeauna bine, iar rezultatele se vad pe rafturile magazinelor si se simt in farfurie. Siguranta si satisfactia clientilor sunt esentiale pentru noi. Controalele de calitate sunt implementate pe tot parcursul procesului de productie, pentru ca rezultatele sa fie optime.

Produsele noastre poarta garantia calitatii italiene, aflandu-se la comercializare sub mari branduri din acest segment comercial. Reusim sa satisfacem cerintele de top din piata europeana, impunandu-ne in primul rand printr-un nivel inalt de calitate. Acest lucru se intampla datorita faptului ca selectam doar materie prima de calitate si utilizam tehnologie
inovativa in prelucrarea produselor.

galbiori proaspeti 400g
logistica-gradina-padurii

Logistica

Compania noastra s-a dezvoltat în mod continuu în decursul anilor, astfel încât în acest moment din dotările noastre fac parte 4 hale pentru depozitare, 6 camere frigorifice de mari dimensiuni, 2 tuneluri de congelare rapidă și un tunel de criogenare IQF.

Deținem hale de producție-sortare în judetele Argeș, Bihor, Gorj și Harghita. Colaborăm cu parteneri autohtoni și de peste hotare, din țări precum Italia, Elveția, Germania, Ungaria, Serbia, Macedonia, Bulgaria, Austria.

În ultimii ani, am extins și modernizat spațiile de depozitare, crescând capacitatea de prelucrare a ciupercilor proaspete la 23.000 kg/zi și cea de depozitare până la 200 tone, tot acest proces fiind monitorizat și supravegheat non stop.

Parcul auto este format din 17 autoutilitare frigorifice și un 1 autotren, din care 4 camioane având posibilitatea transportului cu multitemp, pentru aprovizionatrea centrelor logistice ale marilor retaileri. Compania noastră livrează zilnic produse proaspete în Italia, Germania, Austria, Elveția și România.

Distribuție

Datorita spatiului mare de stocare de care dispunem, suntem capabili sa satisfacem cererea in crestere de la marii retaileri. Dar nu ne rezumam la furnizarea catre marii comercianti, ci oferim serviciile noastre si catre clienti individuali, restaurante si hoteluri. Produsele noastre se comercializeaza atat in stare proaspata, cat si in stare prelucrata. Ciupercile exportate in stare prelucrata se impart in 3 categorii: congelate, deshidratate, in saramura cu ulei de masline. Centrele de distributie asigura faptul ca produsele noastre ajung la timp in magazine si ca dorintele si asteptarile clientilor sunt indeplinite intr-un timp scurt.

Experiența internațională

Competenta, devotamentul si strategia de dezvoltare promovata sunt ingredientele cu care am traversat granitele tarii, Gradina Padurii fiind acum prezenta cu produse in Italia, Elvetia, Germania, Ungaria. Majoritatea produselor pe care le exportam sunt in stare prelucrata (deshidratate sau congelate), insa o anumita cantitate este transportata in stare proaspata, ajungand in foarte scurt timp pe mesele restaurantelor din Italia. Colaboratorii nostri cei mai mari se afla in Italia, unde promoveaza produsele noastre sub marcile proprii.

Echipa

Intreaga noastră echipă participă la succesul companiei, fiecare persoană fiind importantă în procesul de achiziție, prelucrare, sortare și distribuție. Grădina Pădurii este un brand născut din pasiune pentru bogățiile pădurilor sălbatice din România, unde cresc adevărate delicatese, fără intervenția omului!

Fondator – Administrator

Alexandru Chiș

Fondator – Administrator

Fost cadru militar, cu o puternică cultură a disciplinei și organizării, Alexandru Chiș a adunat 20 ani de experiență în domeniul ciupercilor și a fructelor de pădure din flora spontană. Este focusat pe dezvoltarea permanentă, atât personală, cât și profesională, a sa și a angajaților săi.

Director Comercial

Bianca Tocuț

Director Comercial

În parcursul profesional, a cuprins mai multe domenii (vânzări turism, advertising, vânzări/marketing hotelarie). Deși aparent sunt domenii foarte diferite, această experiență a dus la construirea unor principii de marketing solide. Focus: cucerirea de noi piețe și dezvoltarea brandului Grădina Pădurii.

Director de Operațiuni

Bogdan Chiș

Director de Operațiuni

Ascensiunea profesională a fost clădită pas cu pas, trecând prin toate etapele: merchandiser, șef magazin, șef zonal – director depozit platformă logistică Lidl cu școlarizare 6 luni în Germania. La Grădina Pădurii este focusat pe optimizarea operațiunilor logistice interne și externe.