fbpx Skip to content

CONDITII DE RETURNARE

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor PERSOANE FIZICE.

CUMPARATORUL are dreptul sa notifice in scris VANZATORULUI ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Conform legislatiei in vigoare, consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produse care nu pot fi returnate:
– produsele care sunt susceptibile de deteriorare sau expirare rapida (de exemplu, galbiorii proaspeti, fructe congelate , ciuperci congelate).
– produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (de exemplu, ciuperci uscate sau ciuperci la borcan care au fost desigilate)

Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de CUMPARATOR, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.