fbpx Skip to content

CLIENTI

Grădina Pădurii îndeplinește toate condițiile necesare pentru livrarea către marile lanțuri de magazine din România prin procesul integrat de verificare permanentă a calității și un sistem de logistică performant.

Au incredere in noi

Hipermarketul Auchan ofera cea mai larga gama de produse din Romania. Exista peste 30 de hipermarketuri in tara, iar brandul este prezent in 15 tari de pe 3 continente.
Cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, s-a deschis in Romania, in 2003. Acum exista 10 hipermarketuri in 7 orase cu 2.400 de persoane care lucreaza pentru Cora in Romania.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial, operand mai multe tipuri de magazine. In Romania are peste 150 de magazine.
Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9000 de angajați si cu o rețea care cuprinde în prezent peste 800 de magazine.
Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de tip discount din Europa. Dispune de magazine in aproape toate tarile europene, iar in Romania exista peste 280 de magazine.
Unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis în anul 2005, PENNY operează 342 magazine și se află în plină expansiune, având peste 6500 de angajați.

Departament Distribuție

BOGDAN CHIȘ
Tel: +40 722 555 008
E-mail: contact[at]gradinapadurii.ro